The Seafood Bar | Zuid

7 februari 2016

In december 2015 heb ik bij The Seafood Bar gegeten met mijn oma, en wat hebben we genoten zeg! Vooraf hadden we de Plateau ‘Seafood Bar’ met heerlijke palingfilet, Hollandse garnalen, huissalade en twee soorten gerookte zalm. En daarna de grote favoriet van mijn oma ‘Mosselen’! De op Franse wijze klaargemaakt mosselen, gekookt in witte wijn met knoflook en room, waren top.

The Seafood Bar is een hedendaags concept dat staat voor casual dining in een ongedwongen sfeer waar je de hele dag door gewoon binnen kunt lopen, je keuze maakt uit de voortreffelijke gerechten die ze je te bieden heeft, een wijntje neemt en relaxt achteroverleunend geniet van het goede van de zee.

Ze werken uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, Fair Trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de produkten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Ook de voortreffelijke wijnen zijn met zorg uitgekozen en laten zich bij uitstek combineren met visgerechten, schaal- en schelpdieren.

The Seafood Bar Fruit de Mer

The Seafood Bar Fruit de Mer

The Seafood Bar is een concept van Fons de Visscher. Door zijn liefde voor vis, het bourgondische leven en een goed glas wijn te combineren met de dagelijkse arbeid is een ambiance ontstaan van ambachtelijkheid, authenticiteit en ongedwongen gezelligheid.

Locaties
Locatie Centrum
– Locatie Zuid
Locatie De Pijp

Opening The Seafood Shop

Op zaterdag 18 november 2017 is The Seafood Shop in de Leidsestraat op nummer 61 geopend! Ze zijn er trots op dat er dit keer een ambachtelijk viswinkel wordt tóegevoegd aan de binnenstad. De huren zijn hoog, maar ze denken dat ze met hun kennis en ervaring hier een rendabele winkel kunnen neerzetten die een waardevolle toevoeging is aan de buurt en de stad.

Het assortiment bestaat uit zes categorieën: Verse vis, gerookte vis, gebakken vis, kant-en-klaar maaltijden, broodjes en visconserven. Vooral die laatste is geïnspireerd door de ‘conserveríes’ die bestaan in Frankrijk, Italië en Spanje; winkels die volledig toegewijd zijn aan de wondere wereld van vis in blik. En net als in de restaurants vind je de kwaliteit die je van ze gewend bent.

In december 2015 heb ik bij The Seafood Bar gegeten met mijn oma, en wat hebben we genoten zeg! Vooraf hadden we de Plateau ‘Seafood Bar’ met heerlijke palingfilet, Hollandse garnalen, huissalade en twee soorten gerookte zalm. En daarna de grote favoriet van mijn oma ‘Mosselen’! De op Franse wijze klaargemaakt mosselen, gekookt in witte wijn met knoflook en room, waren top.

The Seafood Bar is een hedendaags concept dat staat voor casual dining in een ongedwongen sfeer waar je de hele dag door gewoon binnen kunt lopen, je keuze maakt uit de voortreffelijke gerechten die ze je te bieden heeft, een wijntje neemt en relaxt achteroverleunend geniet van het goede van de zee.

Ze werken uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, Fair Trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de produkten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Ook de voortreffelijke wijnen zijn met zorg uitgekozen en laten zich bij uitstek combineren met visgerechten, schaal- en schelpdieren.

The Seafood Bar Fruit de Mer

The Seafood Bar Fruit de Mer

The Seafood Bar is een concept van Fons de Visscher. Door zijn liefde voor vis, het bourgondische leven en een goed glas wijn te combineren met de dagelijkse arbeid is een ambiance ontstaan van ambachtelijkheid, authenticiteit en ongedwongen gezelligheid.

Locaties
Locatie Centrum
– Locatie Zuid
Locatie De Pijp

Opening The Seafood Shop

Op zaterdag 18 november 2017 is The Seafood Shop in de Leidsestraat op nummer 61 geopend! Ze zijn er trots op dat er dit keer een ambachtelijk viswinkel wordt tóegevoegd aan de binnenstad. De huren zijn hoog, maar ze denken dat ze met hun kennis en ervaring hier een rendabele winkel kunnen neerzetten die een waardevolle toevoeging is aan de buurt en de stad.

Het assortiment bestaat uit zes categorieën: Verse vis, gerookte vis, gebakken vis, kant-en-klaar maaltijden, broodjes en visconserven. Vooral die laatste is geïnspireerd door de ‘conserveríes’ die bestaan in Frankrijk, Italië en Spanje; winkels die volledig toegewijd zijn aan de wondere wereld van vis in blik. En net als in de restaurants vind je de kwaliteit die je van ze gewend bent.