Over Mel

Welkom en ontzettend leuk dat je mijn website bezoekt!

Op deze website Mel Knows Where To Go deel ik één van mijn grootste hobby met jullie: mijn passie voor het ontdekken en delen van de leukste events en de nieuwste en bestaande Hotspots in Amsterdam. Een groot deel van mijn favoriete Hotspots staan al op deze website, maar er komen er nog veel meer bij!

Omdat er zo ontzettend veel gebeurt in Amsterdam kan ik niet helemaal volledig zijn. Mocht je nu een leuk event of hotspot missen op mijn website laat het mij dan even weten via info@MelKnows.nlEn kom je op mijn website iets tegen wat niet klopt of heb je tips voor verbetering, dan hoor ik het natuurlijk ook heel graag.

Wil je altijd op de hoogte zijn van de leukste events & hotspots in Amsterdam?
Volg mij dan op Facebook en Instagram dan hou ik je op de hoogte.  

Liefs Mel

Melanie Bemer

Melanie Bemer

Over Melanie Bemer

Melanie is geboren op 3 augustus 1978 in Haarlem. Na een aantal jaar is Melanie met haar ouders en oudere zus verhuisd naar Hoofddorp. Na vijf jaar in Amstelveen gewoond te hebben verhuisde ze in 2008 naar Amsterdam. Toen heeft ze vrijwel direct haar hart aan de stad verloren en begon haar hobby om de leukste restaurantjes en events te ontdekken.

De eerste vijf jaar woonde ze in de Helmersbuurt in Oud-West. Daarna een aantal jaar samen met haar vriend Sander in de Schinkelbuurt en nu woont ze met haar vriend en zoontje in de nieuwe wijk de Houthavens. Samen met haar twee mannen geniet Melanie van de stad en van de vele leuke events & hotspots.

Pause binnentuin

Blog Mel Knows Where To Go

Haar liefde voor het ontdekken van de leukste plekken in de stad begon dus al in 2008. Vrienden en collega´s vroegen haar vaak advies als ze uit eten wilde gaan eten in de stad. In 2013 bedacht zij daarom samen met een collega het idee om een website op te zetten met aanbevelingen voor restaurants en leuke events in de stad. In 2014 ging de website www.KnowWhereToGo.nl live. Deze website is 1,5 jaar live geweest en daarna is Melanie alleen verder gegaan.

Haar blog www.MelKnowsWhere ToGo.nl is oktober 2015 live gegaan en Melanie doet dit als hobby. In haar werk kan zij nu ook haar passie voor de stad kwijt, sinds november 2022 werkt zij als projectleider bij amsterdam&partners, de organisatie die de marketing voor de stad Amsterdam doet.