Over Mel

Welkom en ontzettend leuk dat je mijn website bezoekt!

Op de website Mel Knows Where To Go deel ik één van mijn grootste hobby met jullie: mijn passie voor het ontdekken en delen van de leukste events en de nieuwste en bestaande Hotspots in Amsterdam. Een groot deel van mijn favoriete Hotspots staan al op deze website, maar er komen er nog veel meer bij! De events deel ik met je via mijn Facebook-pagina Mel Knows.

Omdat er zo ontzettend veel gebeurt in Amsterdam kan ik niet helemaal volledig zijn. Mocht je nu een leuk event of hotspot missen op mijn website laat het mij dan even weten via info@MelKnows.nlEn kom je op mijn website iets tegen wat niet klopt of heb je tips voor verbetering, dan hoor ik het natuurlijk ook heel graag via info@MelKnows.nl.

Wil je altijd op de hoogte zijn van de leukste events & hotspots in Amsterdam? Volg mij dan op Facebook en Instagram dan hou ik je op de hoogte.  

Liefs Mel

Melanie Bemer  Passie van Melanie Bemer
Amsterdam is de woonplaats van Melanie Bemer, eigenaar van de blog Mel Knows  Blog van Melanie Bemer 'Mel Knows'

Over Melanie Bemer

Melanie is geboren op 3 augustus 1978 in Haarlem. Na een aantal jaar is Melanie met haar ouders en zus verhuisd naar Hoofddorp. Na de middelbare school heeft ze verschillende opleidingen gevolgd en is ze na haar studie Fysiotherapie gaan werken bij een revalidatiecentrum in Amsterdam. Hier heeft ze 8 jaar met veel plezier gewerkt en heeft toen een carrière-move gemaakt van fysiotherapeut naar marketing- en communicatieadviseur. Ruim vijf jaar heeft ze gewerkt op de afdeling marketing van een revalidatiecentrum in Amsterdam. Momenteel werkt ze als Marketing- & PR-adviseur Alzheimercentrum Amsterdam, onderdeel van Amsterdam UMC, locatie VUmc in Amsterdam.

Melanie woont sinds 2008 in Amsterdam. De eerste vijf jaar in de Wilhelminastraat in de Helmersbuurt in Amsterdam Oud-West, daarna in de Schinkelbuurt en nu woont ze in de nieuwe wijk de Houthavens. In december 2016 is ze moeder geworden van hun zoontje Daan. Samen met haar twee mannen geniet ze van de stad en van de vele leuke events & hotspots.

Melanie Bemer

Melanie Bemer