The Seafood Bar | Centrum

26 november 2023

The Seafood Bar is een modern visrestaurant met een groot aanbod van de beste vis en zeevruchten. Met een fantastisch team bereiden zij iedere dag de producten met grote zorg en passie.

Dagverse producten

Ze werken uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, Fair Trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de producten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Ook de voortreffelijke wijnen zijn met zorg uitgekozen en laten zich bij uitstek combineren met visgerechten, schaal- en schelpdieren.

Seafood Market Fruits de Mer

The Seafood Bar – Fruits de Mer

Concept The Seafood Bar

Het concept van deze hotspot is van Fons de Visscher. Door zijn liefde voor vis, het bourgondische leven en een goed glas wijn te combineren met de dagelijkse arbeid is een ambiance ontstaan van ambachtelijkheid, authenticiteit en ongedwongen gezelligheid.

Seafood Market Broodje Garnalensalade

The Seafood Bar – Broodje Garnalensalade

Centrum twee locaties

De tweede locatie van The Seafood Bar is eind 2015 geopend op het Spui. Ze hebben hier ook een hedendaags concept dat staat voor casual dining in een ongedwongen sfeer waar je de hele dag door gewoon binnen kan lopen, je keuze maakt uit de voortreffelijke gerechten die de Bar je te bieden heeft, een wijntje neemt en relaxt achteroverleunend geniet van het goede van de zee.

Op 26 november 2023 is een tweede locatie in het centrum bijgekomen in het prachtige monumentale pand van de Beurs van Berlage.

Duurzaam ondernemen

Duurzame vis vinden ze belangrijk. Vis eten is heerlijk maar alleen zolang de visstanden gezond blijven en ze onze mooie planeet in balans houden. Samen met hun leveranciers selecteren ze zorgvuldig de beschikbare vis en zorgen ze dat de visstanden op orde blijven. O.a. door te werken met innovatieve en duurzame visserijen. En de menukaart behoudt een sterke focus op schelpen die bekend staan om hun minimale impact op de planeet.

Locaties

– Centrum, Spui 15 en Damrak 213
Zuid, Van Baerlestraat 5
De Pijp, Ferdinand Bolstraat 32

Fotocredits: Eric Kleinberg

The Seafood Bar is een modern visrestaurant met een groot aanbod van de beste vis en zeevruchten. Met een fantastisch team bereiden zij iedere dag de producten met grote zorg en passie.

Dagverse producten

Ze werken uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, Fair Trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de producten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Ook de voortreffelijke wijnen zijn met zorg uitgekozen en laten zich bij uitstek combineren met visgerechten, schaal- en schelpdieren.

Seafood Market Fruits de Mer

The Seafood Bar – Fruits de Mer

Concept The Seafood Bar

Het concept van deze hotspot is van Fons de Visscher. Door zijn liefde voor vis, het bourgondische leven en een goed glas wijn te combineren met de dagelijkse arbeid is een ambiance ontstaan van ambachtelijkheid, authenticiteit en ongedwongen gezelligheid.

Seafood Market Broodje Garnalensalade

The Seafood Bar – Broodje Garnalensalade

Centrum twee locaties

De tweede locatie van The Seafood Bar is eind 2015 geopend op het Spui. Ze hebben hier ook een hedendaags concept dat staat voor casual dining in een ongedwongen sfeer waar je de hele dag door gewoon binnen kan lopen, je keuze maakt uit de voortreffelijke gerechten die de Bar je te bieden heeft, een wijntje neemt en relaxt achteroverleunend geniet van het goede van de zee.

Op 26 november 2023 is een tweede locatie in het centrum bijgekomen in het prachtige monumentale pand van de Beurs van Berlage.

Duurzaam ondernemen

Duurzame vis vinden ze belangrijk. Vis eten is heerlijk maar alleen zolang de visstanden gezond blijven en ze onze mooie planeet in balans houden. Samen met hun leveranciers selecteren ze zorgvuldig de beschikbare vis en zorgen ze dat de visstanden op orde blijven. O.a. door te werken met innovatieve en duurzame visserijen. En de menukaart behoudt een sterke focus op schelpen die bekend staan om hun minimale impact op de planeet.

Locaties

– Centrum, Spui 15 en Damrak 213
Zuid, Van Baerlestraat 5
De Pijp, Ferdinand Bolstraat 32

Fotocredits: Eric Kleinberg