De tweede locatie van The Seafood Bar is eind 2015 geopend op het Spui. Ze hebben een hedendaags concept dat staat voor casual dining in een ongedwongen sfeer waar je de hele dag door gewoon binnen kan lopen, je keuze maakt uit de voortreffelijke gerechten die de Bar je te bieden heeft, een wijntje neemt en relaxt achteroverleunend geniet van het goede van de zee.
Ze werken uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, Fair Trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de produkten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Ook de voortreffelijke wijnen zijn met zorg uitgekozen en laten zich bij uitstek combineren met visgerechten, schaal- en schelpdieren.
The Seafood Bar Fruit de Mer
The Seafood Bar is een concept van Fons de Visscher. Door zijn liefde voor vis, het bourgondische leven en een goed glas wijn te combineren met de dagelijkse arbeid is een ambiance ontstaan van ambachtelijkheid, authenticiteit en ongedwongen gezelligheid.
Locaties
– Locatie Centrum
– Locatie Zuid
– Locatie De Pijp
Opening The Seafood Shop
Op zaterdag 18 november 2017 is The Seafood Shop in de Leidsestraat op nummer 61 geopend! Ze zijn er trots op dat er dit keer een ambachtelijk viswinkel wordt tóegevoegd aan de binnenstad. De huren zijn hoog, maar ze denken dat ze met hun kennis en ervaring hier een rendabele winkel kunnen neerzetten die een waardevolle toevoeging is aan de buurt en de stad.
Het assortiment bestaat uit zes categorieën: Verse vis, gerookte vis, gebakken vis, kant-en-klaar maaltijden, broodjes en visconserven. Vooral die laatste is geïnspireerd door de ‘conserveríes’ die bestaan in Frankrijk, Italië en Spanje; winkels die volledig toegewijd zijn aan de wondere wereld van vis in blik. En net als in de restaurants vind je de kwaliteit die je van ze gewend bent.
De tweede locatie van The Seafood Bar is eind 2015 geopend op het Spui. Ze hebben een hedendaags concept dat staat voor casual dining in een ongedwongen sfeer waar je de hele dag door gewoon binnen kan lopen, je keuze maakt uit de voortreffelijke gerechten die de Bar je te bieden heeft, een wijntje neemt en relaxt achteroverleunend geniet van het goede van de zee.
Ze werken uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, Fair Trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de produkten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Ook de voortreffelijke wijnen zijn met zorg uitgekozen en laten zich bij uitstek combineren met visgerechten, schaal- en schelpdieren.
The Seafood Bar Fruit de Mer
The Seafood Bar is een concept van Fons de Visscher. Door zijn liefde voor vis, het bourgondische leven en een goed glas wijn te combineren met de dagelijkse arbeid is een ambiance ontstaan van ambachtelijkheid, authenticiteit en ongedwongen gezelligheid.
Locaties
– Locatie Centrum
– Locatie Zuid
– Locatie De Pijp
Opening The Seafood Shop
Op zaterdag 18 november 2017 is The Seafood Shop in de Leidsestraat op nummer 61 geopend! Ze zijn er trots op dat er dit keer een ambachtelijk viswinkel wordt tóegevoegd aan de binnenstad. De huren zijn hoog, maar ze denken dat ze met hun kennis en ervaring hier een rendabele winkel kunnen neerzetten die een waardevolle toevoeging is aan de buurt en de stad.
Het assortiment bestaat uit zes categorieën: Verse vis, gerookte vis, gebakken vis, kant-en-klaar maaltijden, broodjes en visconserven. Vooral die laatste is geïnspireerd door de ‘conserveríes’ die bestaan in Frankrijk, Italië en Spanje; winkels die volledig toegewijd zijn aan de wondere wereld van vis in blik. En net als in de restaurants vind je de kwaliteit die je van ze gewend bent.