Restaurant Volt

7 december 2015

Restaurant Volt is een leuk no-nonsense restaurant waar eerlijk wordt gekookt voor een hele schappelijke prijs. Op de kaart staan heerlijke gerechten zoals Kabeljauwfilet gemarineerd, Vitello tonnato, Oesters, Ravioli gevuld met gerookte mozzarella en een heerlijke Bavette met haricots verts, aardappelkoekje en béarnaisesaus. Als toetje kan je bijvoorbeeld kiezen uit kaasplankje van Kef of Gin-tastic, citrusfruit, citroenmousse en gin-tonicijs.
De vriendelijke bediening en de mooie wijnkaart maken een diner bij Volt compleet.
Patron-cuisinier Rick van der Meer en zijn medewerkers doen er alles aan om iedereen een bijzondere avond te bezorgen. Bij goed weer kan er ook buiten op het terras worden gegeten.

Restaurant Volt is een leuk no-nonsense restaurant waar eerlijk wordt gekookt voor een hele schappelijke prijs. Op de kaart staan heerlijke gerechten zoals Kabeljauwfilet gemarineerd, Vitello tonnato, Oesters, Ravioli gevuld met gerookte mozzarella en een heerlijke Bavette met haricots verts, aardappelkoekje en béarnaisesaus. Als toetje kan je bijvoorbeeld kiezen uit kaasplankje van Kef of Gin-tastic, citrusfruit, citroenmousse en gin-tonicijs.
De vriendelijke bediening en de mooie wijnkaart maken een diner bij Volt compleet.
Patron-cuisinier Rick van der Meer en zijn medewerkers doen er alles aan om iedereen een bijzondere avond te bezorgen. Bij goed weer kan er ook buiten op het terras worden gegeten.