il Pecorino Wilhelmina Dok

7 december 2015

Bij il Pecorino Wilhelmina Dok op de noordoever van het IJ kun je 6 dagen per week (maandags gesloten) terecht voor koffie met iets lekkers, lunch, een Italiaanse borrel en diner met een prachtig uitzicht over het IJ. Ze serveren alleen Italiaanse producten, denk aan caffè Diemme, Italiaans gebak, frisdranken van San Pellegrino, Peroni van de tap en La Petrognola ambachtelijk bier uit Lucca. De traditionele Napoliaanse pizza’s worden gebakken in een houtgestookte oven en de pasta is vers van il Pastificio.

Reserveren
Via de module op de website van il Pecorino Wilhelmina Dok kun je voor de avonden online reserveren tot 8 personen. Vanwege de drukte werken we donderdag tot en met zaterdag met twee shifts. De eerste begint rond 6 uur, de tweede rond acht uur. Dat betekent dat je altijd (ruim) twee uur de tijd zult hebben, maar als je echt lekker lang wilt tafelen dan raden we je aan de tweede shift (en dat kan soms al om half acht) te reserveren. Reserveren op het terras is helaas niet mogelijk, ons terras is groot dus waarschijnlijk vind je daar wel een plekje. En mocht het weer omslaan, dan hebben we in ieder geval binnen een tafel voor je!

Bij il Pecorino Wilhelmina Dok op de noordoever van het IJ kun je 6 dagen per week (maandags gesloten) terecht voor koffie met iets lekkers, lunch, een Italiaanse borrel en diner met een prachtig uitzicht over het IJ. Ze serveren alleen Italiaanse producten, denk aan caffè Diemme, Italiaans gebak, frisdranken van San Pellegrino, Peroni van de tap en La Petrognola ambachtelijk bier uit Lucca. De traditionele Napoliaanse pizza’s worden gebakken in een houtgestookte oven en de pasta is vers van il Pastificio.

Reserveren
Via de module op de website van il Pecorino Wilhelmina Dok kun je voor de avonden online reserveren tot 8 personen. Vanwege de drukte werken we donderdag tot en met zaterdag met twee shifts. De eerste begint rond 6 uur, de tweede rond acht uur. Dat betekent dat je altijd (ruim) twee uur de tijd zult hebben, maar als je echt lekker lang wilt tafelen dan raden we je aan de tweede shift (en dat kan soms al om half acht) te reserveren. Reserveren op het terras is helaas niet mogelijk, ons terras is groot dus waarschijnlijk vind je daar wel een plekje. En mocht het weer omslaan, dan hebben we in ieder geval binnen een tafel voor je!