De Pizzabakkers

7 december 2015

De ambachtelijke pizza’s van De Pizzabakkers worden gebakken in de Italiaanse houtovens. Door het complexe deegbereidingsproces is de bodem krokant, dun en vol van smaak. De pizza’s worden belegd met uitsluitend verse ingrediënten die ze zo veel mogelijk kopen van ambachtelijke, kleine producenten. De worsten en hammen komen van familiebedrijven in Toscane. Voor bij de pizza hebben ze lekkere frisse salades. En voor na de pizza de lekkerste huisgemaakte Italiaanse toetjes.

De ambachtelijke pizza’s van De Pizzabakkers worden gebakken in de Italiaanse houtovens. Door het complexe deegbereidingsproces is de bodem krokant, dun en vol van smaak. De pizza’s worden belegd met uitsluitend verse ingrediënten die ze zo veel mogelijk kopen van ambachtelijke, kleine producenten. De worsten en hammen komen van familiebedrijven in Toscane. Voor bij de pizza hebben ze lekkere frisse salades. En voor na de pizza de lekkerste huisgemaakte Italiaanse toetjes.