Visaandeschelde

3 december 2015

Visaandeschelde, aan het Scheldeplein nummer 4, schuin tegenover de Rai, is een bruisende restaurant. De wisselende kaart wordt samengesteld volgens het principe Vis & Seizoen, omdat duurzaamheid en seizoen onlosmakelijk zijn verbonden.

Eten bij dit restaurant is als een culinaire reis. Zo worden gerechten à la plancha op zijn Spaans bereid, proef je er van Japanse sashimi en passeert Marokko de revue met een specerijenmengsel. Door die creatieve inslag blijft ‘Vis’ uniek en interessant. Reserveren vooraf is aan te raden.

Oestersaandeschelde
Iedere zondag vanaf 16.00 uur serveren ze bij Visaandeschelde oesters op 6 manieren met een heerlijk glas Brouette – Blanc de Blancs uit Bordeaux erbij. Lees verder>>>

Visaandeschelde, aan het Scheldeplein nummer 4, schuin tegenover de Rai, is een bruisende restaurant. De wisselende kaart wordt samengesteld volgens het principe Vis & Seizoen, omdat duurzaamheid en seizoen onlosmakelijk zijn verbonden.

Eten bij dit restaurant is als een culinaire reis. Zo worden gerechten à la plancha op zijn Spaans bereid, proef je er van Japanse sashimi en passeert Marokko de revue met een specerijenmengsel. Door die creatieve inslag blijft ‘Vis’ uniek en interessant. Reserveren vooraf is aan te raden.

Oestersaandeschelde
Iedere zondag vanaf 16.00 uur serveren ze bij Visaandeschelde oesters op 6 manieren met een heerlijk glas Brouette – Blanc de Blancs uit Bordeaux erbij. Lees verder>>>