Toscanini

4 december 2015

De kracht van de Italiaanse keuken is zijn puurheid, eenvoud en eerlijkheid. In Toscanini koken ze volgens deze traditie. Elke dag, behalve zondag, bereiden de koks gerechten uit zorgvuldig gekozen ingrediënten. De groenten komen van de biologische boerderij of uit Italië. Het vlees is van de biologische slager en vis komt elke dag vers binnen. Brood wordt in de eigen bakkerij gebakken en er is huisgemaakte pasta.

Ze werken met verschillende producten van Slow Food presidia in Italië. Presidia zijn projecten die kleine producenten in staat stellen om kleinschalig en ambachtelijk te blijven werken en zo de oorspronkelijke producten en productiemethodes uit hun streek te bewaren.

Op de wijnkaart staan alleen wijnen uit Italië, meest gemaakt van autochtone druivenrassen.
Opvallend zijn verder de grote, lichte ruimte met open keuken en de informele sfeer van het restaurant.

Je vindt Toscanini bij de twee witte lampenbollen aan de Lindengracht op nummer 75.

De kracht van de Italiaanse keuken is zijn puurheid, eenvoud en eerlijkheid. In Toscanini koken ze volgens deze traditie. Elke dag, behalve zondag, bereiden de koks gerechten uit zorgvuldig gekozen ingrediënten. De groenten komen van de biologische boerderij of uit Italië. Het vlees is van de biologische slager en vis komt elke dag vers binnen. Brood wordt in de eigen bakkerij gebakken en er is huisgemaakte pasta.

Ze werken met verschillende producten van Slow Food presidia in Italië. Presidia zijn projecten die kleine producenten in staat stellen om kleinschalig en ambachtelijk te blijven werken en zo de oorspronkelijke producten en productiemethodes uit hun streek te bewaren.

Op de wijnkaart staan alleen wijnen uit Italië, meest gemaakt van autochtone druivenrassen.
Opvallend zijn verder de grote, lichte ruimte met open keuken en de informele sfeer van het restaurant.

Je vindt Toscanini bij de twee witte lampenbollen aan de Lindengracht op nummer 75.