Salmuera Amsterdam

30 november 2015

Bij Salmuera Amsterdam hebben ze een moderne Argentijnse keuken met veel vlees van de houtskoolgrill en een cevichebar. De locatie aan de Rozengracht is natuurlijk een directe voltreffer. Voorheen zat hier het proeflokaal van Jenevermaker Wijnand Fockink en de restaurants CHOW en het tapasrestaurant Manzano. Het terras ademt de sfeer van een mediterrane binnentuin, lekker beschut maar wel met uitzicht op alle bedrijvigheid op straat.

De smakelijke gerechten zijn de voornaamste publiekstrekker van deze Latin Bar & Kitchen, zoals de Slow roasted suckling pig, Pulpo ceviche, Bife lomo, Chuleton rib eye on the bone, Four finger quesadilla, Sangria blanco…. krijg je hier ook meteen zin in? Ga dan snel een keer bij Salmuera op de Rozengracht eten!

 

Bij Salmuera Amsterdam hebben ze een moderne Argentijnse keuken met veel vlees van de houtskoolgrill en een cevichebar. De locatie aan de Rozengracht is natuurlijk een directe voltreffer. Voorheen zat hier het proeflokaal van Jenevermaker Wijnand Fockink en de restaurants CHOW en het tapasrestaurant Manzano. Het terras ademt de sfeer van een mediterrane binnentuin, lekker beschut maar wel met uitzicht op alle bedrijvigheid op straat.

De smakelijke gerechten zijn de voornaamste publiekstrekker van deze Latin Bar & Kitchen, zoals de Slow roasted suckling pig, Pulpo ceviche, Bife lomo, Chuleton rib eye on the bone, Four finger quesadilla, Sangria blanco…. krijg je hier ook meteen zin in? Ga dan snel een keer bij Salmuera op de Rozengracht eten!