Rijsel

1 mei 2016

Rijsel is ontstaan vanuit passie voor de Franse keuken met een knipoog naar Vlaanderen. De op het eerste gezicht saaie Noord-Franse industriestad Lille, door de Vlamingen ‘Rijsel’ genoemd, is niet de hippe en modieuze wereldstad waarnaar veel restaurants zich noemen. Rijsel staat dan ook voor meer dan een naam alleen. In een interieur van klassiek versus jaren ’60 modern wordt betaalbaar no-nonsense eten geserveerd. In een ontspannen sfeer is het er tafelen voor iedereen, voor alle gelegenheden en altijd tegen eerlijke prijzen. De gelakte muren, natuursteen, staal en gedekte tafels doen de rest. Je gastheer is Pieter Smits, begeleid door keuken chef Iwan Driessen. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 18.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten.

Op 20 mei 2016 opent Rijsel een tweede locatie: Scheepskameel
Op 20 mei opent er een tweede locatie op het Marineterrein een tweede zaak: Scheepskameel.

Rijsel is ontstaan vanuit passie voor de Franse keuken met een knipoog naar Vlaanderen. De op het eerste gezicht saaie Noord-Franse industriestad Lille, door de Vlamingen ‘Rijsel’ genoemd, is niet de hippe en modieuze wereldstad waarnaar veel restaurants zich noemen. Rijsel staat dan ook voor meer dan een naam alleen. In een interieur van klassiek versus jaren ’60 modern wordt betaalbaar no-nonsense eten geserveerd. In een ontspannen sfeer is het er tafelen voor iedereen, voor alle gelegenheden en altijd tegen eerlijke prijzen. De gelakte muren, natuursteen, staal en gedekte tafels doen de rest. Je gastheer is Pieter Smits, begeleid door keuken chef Iwan Driessen. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 18.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten.

Op 20 mei 2016 opent Rijsel een tweede locatie: Scheepskameel
Op 20 mei opent er een tweede locatie op het Marineterrein een tweede zaak: Scheepskameel.