Restaurant Merkelbach

9 december 2015

De chef Geert Burema van Restaurant Merkelbach is nauw betrokken bij Slow Food en de Youth Food Movement. Hij is initiatiefnemer van de Slow Food Chefs Alliantie in Nederland. Alliantiechefs willen hun gasten kennis laten maken met Lekker, Puur en Eerlijk voedsel: gerechten die zijn gemaakt van authentieke, duurzaam geproduceerde, regionale en seizoensgebonden kwaliteitsproducten.
Bij Restaurant Merkelbach kan je ontspannen genieten van goed eten en bij mooi weer genieten van de tuin en het prachtige terras.

Zo werken ze bij Restaurant Merkelbach

Bij Merkelbach kennen we onze producten en producenten. Het vlees voor de gerechten komt van boerderij Lindenhoff uit Baambrugge. Ze werken uitsluitend met authentieke rassen en verwerken het hele dier van kop tot staart. De vis wordt op traditionele wijze gevangen in onze eigen Noordzee door de ‘Goede Vissers’rechtstreeks op de veiling gekocht en dezelfde dag nog geleverd. Zo is de vis in de gerechten altijd vers. De met zorg geteelde groenten komen van de koude grond en veel van onze kruiden uit Park Frankendael.

Huize Frankendael

Restaurant Merkelbach draagt de naam van de stadsbouwmeester Ben Merkelbach en bevindt zich in het koetshuis van het 18e-eeuwse Huize Frankendael. In de stijltuin, waar wij terras hebben, beleef je de seizoenen in de stad.

Partijen en vergaderingen

Naast het restaurant zijn er in Huize Frankendael prachtige ruimtes. De salons, Het koetshuis en De boardrooms. De ruimtes zijn beschikbaar voor groepen van 2 tot 200 personen. Bijvoorbeeld voor huwelijken, vergaderingen en private dining.

De chef Geert Burema van Restaurant Merkelbach is nauw betrokken bij Slow Food en de Youth Food Movement. Hij is initiatiefnemer van de Slow Food Chefs Alliantie in Nederland. Alliantiechefs willen hun gasten kennis laten maken met Lekker, Puur en Eerlijk voedsel: gerechten die zijn gemaakt van authentieke, duurzaam geproduceerde, regionale en seizoensgebonden kwaliteitsproducten.
Bij Restaurant Merkelbach kan je ontspannen genieten van goed eten en bij mooi weer genieten van de tuin en het prachtige terras.

Zo werken ze bij Restaurant Merkelbach

Bij Merkelbach kennen we onze producten en producenten. Het vlees voor de gerechten komt van boerderij Lindenhoff uit Baambrugge. Ze werken uitsluitend met authentieke rassen en verwerken het hele dier van kop tot staart. De vis wordt op traditionele wijze gevangen in onze eigen Noordzee door de ‘Goede Vissers’rechtstreeks op de veiling gekocht en dezelfde dag nog geleverd. Zo is de vis in de gerechten altijd vers. De met zorg geteelde groenten komen van de koude grond en veel van onze kruiden uit Park Frankendael.

Huize Frankendael

Restaurant Merkelbach draagt de naam van de stadsbouwmeester Ben Merkelbach en bevindt zich in het koetshuis van het 18e-eeuwse Huize Frankendael. In de stijltuin, waar wij terras hebben, beleef je de seizoenen in de stad.

Partijen en vergaderingen

Naast het restaurant zijn er in Huize Frankendael prachtige ruimtes. De salons, Het koetshuis en De boardrooms. De ruimtes zijn beschikbaar voor groepen van 2 tot 200 personen. Bijvoorbeeld voor huwelijken, vergaderingen en private dining.