Pesca

5 juni 2016

Uniek in zijn soort, een nieuwe beleving, vis terug naar de basis en voor iedereen toegankelijk. Dat is de missie van Pesca. Ik was natuurlijk erg nieuwsgierig naar dit uniek concept ;-). En ik kan je zeggen, uniek is het zeker en hier moet je een keertje naar toe.

Als je binnenkomt word je direct verwelkomt door een vriendelijke dame. Je kunt direct een drankje bestellen en je krijgt uitgelegd hoe Pesca werkt. De heren die bij het zeer uitgebreide assortiment van Smidt Zeevis uit Rotterdam staan vertellen je wat ze die dag voor lekkers hebben. Samen kies je uit wat je wilt gaan eten. Daarna ga je aan tafel. Zodra je sardineblikje, die je bij binnenkomst krijgt, gaat trillen is er een gerecht klaar en kan je die afhalen bij de ‘visafslag’.

Pesca inktvis

Pesca Inktvis

Pesca coquille

Pesca Coquille

Wij begonnen als voorafje met de coquilles en inktvis en OMG die waren echt lekker. Als hoofdgerecht hadden we een poon uitgezocht en sardines. Daarbij als side dishes frites (natuurlijk) en salade. Beide gerechten waren ook erg lekker maar konden het vooraf niet overtreffen.

Pesca Poon en Sardines

Pesca Poon en Sardines

Als je nog een dessertje wil loop je naar de toetjesbar en heb je keus uit verschillende taartjes, gemaakt door hun eigen patissier. Wij kozen voor de chocolate cake en die was goddelijk! Ik kan je zeker aanraden snel een keer hier te gaan eten!

Pesca dessertbar

Pesca Toetjesbar

Pesca

Het openen van een uniek visconcept, waar kwalitatief geweldige vis in een theater beleving tegen ongekende prijzen wordt aangeboden. Een warme, gezellige atmosfeer waarbij de gast participeert in het concept en de bereide vis zelf ophaalt bij de open keuken. Men kiest de verse vis bij de marktplaats waar alle vis uitgestald ligt en het tegen dynamische, betaalbare prijzen aangeboden wordt. Bij de bar bestelt men heerlijke bijgerechten en het bijhorende lokale bier of een scherp geprijsde fles wijn, voor de ultieme smaaksensatie.

De markt op zijn kop zetten!
Het unieke product vis is al jaren in opkomst; het is niet voor niets dat het continu aan populariteit wint. Maar er is ook de frustratie. Waar eten we nu tegenwoordig vis van goede kwaliteit? Waar laten we ons nu nog eens verbluffen door de prijs en de unieke beleving? Velen roepen klaar te zijn met de traditionele restaurants, witte tafellakens en peperdure rekeningen. Time for change!

De beleving van de gast en de kwaliteit van de vis, schaal- en schelpdieren staan centraal in het concept. Men wordt verbluft door de bijzondere participatie, het warme interieur en de lage prijzen. Een unieke beleving waarbij interactie het trefwoord is en onverwachte details de avond compleet maken. Een ‘totaal concept’ dat tot op heden niet bestaat op de Nederlandse markt, maar waarvan losse onderdelen zich in het buitenland al jarenlang bewijzen.  Pesca staat voor de pure vorm van vis zoals hij bedoeld is en binnen ons concept te proeven zal zijn.

Uniek in zijn soort, een nieuwe beleving, vis terug naar de basis en voor iedereen toegankelijk. Dat is de missie van Pesca. Ik was natuurlijk erg nieuwsgierig naar dit uniek concept ;-). En ik kan je zeggen, uniek is het zeker en hier moet je een keertje naar toe.

Als je binnenkomt word je direct verwelkomt door een vriendelijke dame. Je kunt direct een drankje bestellen en je krijgt uitgelegd hoe Pesca werkt. De heren die bij het zeer uitgebreide assortiment van Smidt Zeevis uit Rotterdam staan vertellen je wat ze die dag voor lekkers hebben. Samen kies je uit wat je wilt gaan eten. Daarna ga je aan tafel. Zodra je sardineblikje, die je bij binnenkomst krijgt, gaat trillen is er een gerecht klaar en kan je die afhalen bij de ‘visafslag’.

Pesca inktvis

Pesca Inktvis

Pesca coquille

Pesca Coquille

Wij begonnen als voorafje met de coquilles en inktvis en OMG die waren echt lekker. Als hoofdgerecht hadden we een poon uitgezocht en sardines. Daarbij als side dishes frites (natuurlijk) en salade. Beide gerechten waren ook erg lekker maar konden het vooraf niet overtreffen.

Pesca Poon en Sardines

Pesca Poon en Sardines

Als je nog een dessertje wil loop je naar de toetjesbar en heb je keus uit verschillende taartjes, gemaakt door hun eigen patissier. Wij kozen voor de chocolate cake en die was goddelijk! Ik kan je zeker aanraden snel een keer hier te gaan eten!

Pesca dessertbar

Pesca Toetjesbar

Pesca

Het openen van een uniek visconcept, waar kwalitatief geweldige vis in een theater beleving tegen ongekende prijzen wordt aangeboden. Een warme, gezellige atmosfeer waarbij de gast participeert in het concept en de bereide vis zelf ophaalt bij de open keuken. Men kiest de verse vis bij de marktplaats waar alle vis uitgestald ligt en het tegen dynamische, betaalbare prijzen aangeboden wordt. Bij de bar bestelt men heerlijke bijgerechten en het bijhorende lokale bier of een scherp geprijsde fles wijn, voor de ultieme smaaksensatie.

De markt op zijn kop zetten!
Het unieke product vis is al jaren in opkomst; het is niet voor niets dat het continu aan populariteit wint. Maar er is ook de frustratie. Waar eten we nu tegenwoordig vis van goede kwaliteit? Waar laten we ons nu nog eens verbluffen door de prijs en de unieke beleving? Velen roepen klaar te zijn met de traditionele restaurants, witte tafellakens en peperdure rekeningen. Time for change!

De beleving van de gast en de kwaliteit van de vis, schaal- en schelpdieren staan centraal in het concept. Men wordt verbluft door de bijzondere participatie, het warme interieur en de lage prijzen. Een unieke beleving waarbij interactie het trefwoord is en onverwachte details de avond compleet maken. Een ‘totaal concept’ dat tot op heden niet bestaat op de Nederlandse markt, maar waarvan losse onderdelen zich in het buitenland al jarenlang bewijzen.  Pesca staat voor de pure vorm van vis zoals hij bedoeld is en binnen ons concept te proeven zal zijn.