Mossel & Gin

21 maart 2016

Zondag hebben we heerlijk gegeten bij Mossel & Gin. Als vooraf hadden we vier heerlijke gerechten: de oester proeverij, pulpo octopus, kreeftkroketjes en garnalenbitterballen en de chimichurri vis koekjes. Met name de kreeftkroketjes waren top! Zelf ons kleine dame van 1,5 jaar heeft ervan zitten smullen. Als hoofdgerecht hadden we natuurlijk MOSSELEN! Ik kan je de Chef’s choice, die was zondag mosselen in tomatensaus, met basilicum en chorizo, absoluut aanraden. Super lekker.

Met maar liefst 16 verschillende GT’s kan je zeker weten een lekkere vinden, en door de halve glazen kan je er diverse uitproberen.

Mossel & Gin Kreeftkroketjes

Mossel & Gin Kreeftkroketjes

Mossel & Gin Mosselen

Mossel & Gin Chef ‘s Choice mosselen

Over Mossel & Gin

Mossel & Gin is gespecialiseerd in het bereiden van mosselgerechten. Nederland is de thuisbasis van de mossel en verdient naar hun idee meer aandacht in de grote steden. Naast het serveren van mosselen zullen zij ons ook focussen op het schenken van gin tonic. Deze vernieuwende, maar gouden combinatie gaan zij tot een begrip maken. De naam is dan ook Mossel & Gin.

Een belangrijke reden om Mossel & Gin te starten is dat zij graag zien dat mensen gevarieerder gaan eten. Er is nog geen fastfood concept dat puur, duurzaam, voedzaam en Hollands (lokaal) is. Het is een goed moment om mensen kennis te laten maken met de mossel en haar veelzijdigheid.

Ze geloven dat een concept naast de ‘smaak’ factor ook de ‘content’ factor moet bezitten. Je moet je aangetrokken en op je plek voelen. Smaak en ambiance zijn key. Het imago rondom de mossel is voor de meeste mensen een zwart pannetje zonder al te veel variatie. Dat is wat ze willen veranderen. De mosselgerechten van Mossel & Gin zijn stoer en de diversiteit aan smaken zullen je verrassen. Zeker in combinatie met een frisse gin tonic waar het New York gevoel vanaf spat.

Openingstijden Mossel & Gin

Dinsdag 16 – 01u
Woensdag 16 – 01u
Donderdag 16 – 01u
Vrijdag 16 – 03u
Zaterdag 13 – 03u
Zondag 13 – 01u
Maandag zijn ze vissen, dus gesloten.

Zondag hebben we heerlijk gegeten bij Mossel & Gin. Als vooraf hadden we vier heerlijke gerechten: de oester proeverij, pulpo octopus, kreeftkroketjes en garnalenbitterballen en de chimichurri vis koekjes. Met name de kreeftkroketjes waren top! Zelf ons kleine dame van 1,5 jaar heeft ervan zitten smullen. Als hoofdgerecht hadden we natuurlijk MOSSELEN! Ik kan je de Chef’s choice, die was zondag mosselen in tomatensaus, met basilicum en chorizo, absoluut aanraden. Super lekker.

Met maar liefst 16 verschillende GT’s kan je zeker weten een lekkere vinden, en door de halve glazen kan je er diverse uitproberen.

Mossel & Gin Kreeftkroketjes

Mossel & Gin Kreeftkroketjes

Mossel & Gin Mosselen

Mossel & Gin Chef ‘s Choice mosselen

Over Mossel & Gin

Mossel & Gin is gespecialiseerd in het bereiden van mosselgerechten. Nederland is de thuisbasis van de mossel en verdient naar hun idee meer aandacht in de grote steden. Naast het serveren van mosselen zullen zij ons ook focussen op het schenken van gin tonic. Deze vernieuwende, maar gouden combinatie gaan zij tot een begrip maken. De naam is dan ook Mossel & Gin.

Een belangrijke reden om Mossel & Gin te starten is dat zij graag zien dat mensen gevarieerder gaan eten. Er is nog geen fastfood concept dat puur, duurzaam, voedzaam en Hollands (lokaal) is. Het is een goed moment om mensen kennis te laten maken met de mossel en haar veelzijdigheid.

Ze geloven dat een concept naast de ‘smaak’ factor ook de ‘content’ factor moet bezitten. Je moet je aangetrokken en op je plek voelen. Smaak en ambiance zijn key. Het imago rondom de mossel is voor de meeste mensen een zwart pannetje zonder al te veel variatie. Dat is wat ze willen veranderen. De mosselgerechten van Mossel & Gin zijn stoer en de diversiteit aan smaken zullen je verrassen. Zeker in combinatie met een frisse gin tonic waar het New York gevoel vanaf spat.

Openingstijden Mossel & Gin

Dinsdag 16 – 01u
Woensdag 16 – 01u
Donderdag 16 – 01u
Vrijdag 16 – 03u
Zaterdag 13 – 03u
Zondag 13 – 01u
Maandag zijn ze vissen, dus gesloten.