Le Forel

12 februari 2022

In de gezellige Bosboom Toussian-buurt in Oud-West zit het visrestaurant Le Forel. Een heel gezellig ingericht restaurant met een groot terras. Het doet een beetje denken alsof je in een Frans restaurantje zit hoe ze het hebben aangekleed. Heel gezellig in ieder geval. Ze hebben een uitgebreide kaart met veel mooie gerechten. Ook de wijnkaart heeft een mooie selectie voor ieders smaak.

Gegrilde pulpo

Als je er gaat eten dan zou ik zeker de gegrilde pulpo nemen, die was echt zo smakelijk. Zo zacht en knapperig tegelijk heb ik de inktvis niet vaak geproefd, of eerlijk gezegd nog nooit! Ook de pittige garnalen op een bedje van spinazie waren voortreffelijk. En hou je van spruitjes dan moet je ze hier bestellen, heerlijk hoe ze zijn klaargemaakt: gepoft en dan met gepofte knoflook en parmezaan! Aan de toetjes zijn we niet toegekomen maar ze hebben Pavlova en chocoladetaart met rozemarijn en zeezout, dus hou een plekje vrij zou ik zeggen.

Over Le Forel

Le Forel is een restaurant gespecialiseerd in verse vis uit het seizoen. De gepassioneerde chef Guido Farina, die jarenlang ervaring heeft in het ontwikkelen van de fijnste visgerechten heeft een menukaart samengesteld waar elke visliefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Je kunt bij Le Forel terecht voor de traditionele visgerechten, maar op de menukaart is ook ruimte voor spannende combinaties waarbij u de vingers bij aflikt.

Ook zal er dagelijks verse vis van de markt binnen komen die ze voor je op de houtskoolgril bereiden. Uiteraard hebben ze een oester proeverij met een glas bubbels of een cocktail.

In de gezellige Bosboom Toussian-buurt in Oud-West zit het visrestaurant Le Forel. Een heel gezellig ingericht restaurant met een groot terras. Het doet een beetje denken alsof je in een Frans restaurantje zit hoe ze het hebben aangekleed. Heel gezellig in ieder geval. Ze hebben een uitgebreide kaart met veel mooie gerechten. Ook de wijnkaart heeft een mooie selectie voor ieders smaak.

Gegrilde pulpo

Als je er gaat eten dan zou ik zeker de gegrilde pulpo nemen, die was echt zo smakelijk. Zo zacht en knapperig tegelijk heb ik de inktvis niet vaak geproefd, of eerlijk gezegd nog nooit! Ook de pittige garnalen op een bedje van spinazie waren voortreffelijk. En hou je van spruitjes dan moet je ze hier bestellen, heerlijk hoe ze zijn klaargemaakt: gepoft en dan met gepofte knoflook en parmezaan! Aan de toetjes zijn we niet toegekomen maar ze hebben Pavlova en chocoladetaart met rozemarijn en zeezout, dus hou een plekje vrij zou ik zeggen.

Over Le Forel

Le Forel is een restaurant gespecialiseerd in verse vis uit het seizoen. De gepassioneerde chef Guido Farina, die jarenlang ervaring heeft in het ontwikkelen van de fijnste visgerechten heeft een menukaart samengesteld waar elke visliefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Je kunt bij Le Forel terecht voor de traditionele visgerechten, maar op de menukaart is ook ruimte voor spannende combinaties waarbij u de vingers bij aflikt.

Ook zal er dagelijks verse vis van de markt binnen komen die ze voor je op de houtskoolgril bereiden. Uiteraard hebben ze een oester proeverij met een glas bubbels of een cocktail.