Geisha restaurant & lounge

8 januari 2016

Op de Prins Hendrikkade zit Geisha restaurant & lounge. De drie Chinese zussen nemen je mee neemt je mee op reis door Azië.  Naast het restaurant waar ze verse dimsums en sushi’s serveren, dat allemaal ambachtelijk wordt gemaakt, is er een champagnebar en een cocktaillounge.

Ik ben de Geisha, wezen van de kunsten. Laat mij u leiden langs de verleidingen van Aziatische culturen. De kunsten van verfijnde gerechten, spannende wijnen, uitdagende muziek en de mystiek van Sake!

Ik ontvang u in de prachtige dining waar ik u laat proeven van het mooiste dat zuidoost Azië aan mondvermaak ooit schiep. Ik leer u de geuren, de smaken, de harmonie. Laat mij u dan voeren naar de bar waar ik u introduceer in een wereld van wijnen, digestieve en de ondoorgrondelijke genoegens van Sake.

Gereinigd door Sake, dans ik u naar de lounge. Zacht goud gedecoreerd, intiem, modern. Luister naar de hypnotiserende tonen van de deejay. En geniet de ultieme ontspanning. Ik neem u bij de hand, toon de cocktailbar en laat u proeven van oneindige mixen van kleuren en smaken.

Ik ben de Geisha, wezen van de kunsten. Wees welkom in mijn Okiya. Treed binnen achter de witte facade van mijn gevel aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Bleef de smaken, de muziek, de fijnzinnige inrichting. Beleef de Geisha!

Ik ben de Geisha, wees welkom!

Op de Prins Hendrikkade zit Geisha restaurant & lounge. De drie Chinese zussen nemen je mee neemt je mee op reis door Azië.  Naast het restaurant waar ze verse dimsums en sushi’s serveren, dat allemaal ambachtelijk wordt gemaakt, is er een champagnebar en een cocktaillounge.

Ik ben de Geisha, wezen van de kunsten. Laat mij u leiden langs de verleidingen van Aziatische culturen. De kunsten van verfijnde gerechten, spannende wijnen, uitdagende muziek en de mystiek van Sake!

Ik ontvang u in de prachtige dining waar ik u laat proeven van het mooiste dat zuidoost Azië aan mondvermaak ooit schiep. Ik leer u de geuren, de smaken, de harmonie. Laat mij u dan voeren naar de bar waar ik u introduceer in een wereld van wijnen, digestieve en de ondoorgrondelijke genoegens van Sake.

Gereinigd door Sake, dans ik u naar de lounge. Zacht goud gedecoreerd, intiem, modern. Luister naar de hypnotiserende tonen van de deejay. En geniet de ultieme ontspanning. Ik neem u bij de hand, toon de cocktailbar en laat u proeven van oneindige mixen van kleuren en smaken.

Ik ben de Geisha, wezen van de kunsten. Wees welkom in mijn Okiya. Treed binnen achter de witte facade van mijn gevel aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Bleef de smaken, de muziek, de fijnzinnige inrichting. Beleef de Geisha!

Ik ben de Geisha, wees welkom!