Firma Pekelhaaring

29 november 2015

Bij Firma Pekelhaaring ben je vanaf half elf ’s ochtends van harte welkom. “Eet wanneer je er zin in hebt” is hun motto. De keuken is vanaf twaalf uur open en is dan de gehele kaart beschikbaar. Of het nu gaat om te werken met een kopje koffie erbij, zomaar een toetje te eten of uitgebreid te lunchen of te dineren; het kan de hele dag door bij Firma Pekelhaaring.

Firma Pekelhaaring is een initiatief van de broers Lennard en Matthias van der Nagel (met een horecaverleden in o.a. Inez, Club 11, Vis a/d Schelde en Café Nagel) die in de Pijp een restaurant wilden openen dat een breed publiek aanspreekt.

Lennard van der Nagel: “We hebben gekozen voor eerlijk en goed eten. Inhoud boven vorm, dus geen opgemaakte bordjes met een schuimpje maar lekker boers Italiaans eten”. Dit vind je terug op de kaart met gerechten uit alle delen van Italië, zoals porchetta uit Toscane, bolito misto uit Piemonte en allemaal verschillende pasta’s. Maar er staat ook een vissoep uit Bretagne op de kaart.

Binnen bij Firma Pekelhaaring is er ruim zicht op de open keuken achterin. Gasten kunnen in de vitrine de antipasti zien liggen, als voorgerecht of gewoon als hapje bij de borrel . Wie wil werken kan gebruik maken van Wi-fi. Bij Firma Pekelhaaring eet je een broodje of soep voor rond de 6 euro, een pasta vanaf 11,50 euro en een hoofdgerecht vanaf 13,50 euro. Parkeren kost tot 16:00 uur 10 cent per uur.

Bij Firma Pekelhaaring ben je vanaf half elf ’s ochtends van harte welkom. “Eet wanneer je er zin in hebt” is hun motto. De keuken is vanaf twaalf uur open en is dan de gehele kaart beschikbaar. Of het nu gaat om te werken met een kopje koffie erbij, zomaar een toetje te eten of uitgebreid te lunchen of te dineren; het kan de hele dag door bij Firma Pekelhaaring.

Firma Pekelhaaring is een initiatief van de broers Lennard en Matthias van der Nagel (met een horecaverleden in o.a. Inez, Club 11, Vis a/d Schelde en Café Nagel) die in de Pijp een restaurant wilden openen dat een breed publiek aanspreekt.

Lennard van der Nagel: “We hebben gekozen voor eerlijk en goed eten. Inhoud boven vorm, dus geen opgemaakte bordjes met een schuimpje maar lekker boers Italiaans eten”. Dit vind je terug op de kaart met gerechten uit alle delen van Italië, zoals porchetta uit Toscane, bolito misto uit Piemonte en allemaal verschillende pasta’s. Maar er staat ook een vissoep uit Bretagne op de kaart.

Binnen bij Firma Pekelhaaring is er ruim zicht op de open keuken achterin. Gasten kunnen in de vitrine de antipasti zien liggen, als voorgerecht of gewoon als hapje bij de borrel . Wie wil werken kan gebruik maken van Wi-fi. Bij Firma Pekelhaaring eet je een broodje of soep voor rond de 6 euro, een pasta vanaf 11,50 euro en een hoofdgerecht vanaf 13,50 euro. Parkeren kost tot 16:00 uur 10 cent per uur.