Eetwinkel Buurman&Buurman

29 november 2015

Eetwinkel Buurman&Buurman is opgericht door Paul en Coen, buurmannen en vrienden van de Erasmusgracht. In een camper op weg naar Bordeaux, kwamen ze vorige zomer op het idee om samen een biologische eetwinkel te beginnen. Want goed eten om af te halen ontbrak nog in het opkomende Bos en Lommer. Naast het afhalen van gerechten, is er ook de mogelijkheid om in de winkel een hapje te eten.

Buurman & Buurman
Het hoekpand bij Paul en Coen in de straat stond al jaren leeg. Ze besloten het te huren en op te knappen. Wat ooit een donkere hoek was, hebben ze inmiddels met behulp van onze vrienden omgetoverd tot een heerlijke plek om te koken voor de hele buurt. Het middelpunt van de eetwinkel is de houtoven voor het bakken van ambachtelijke pizza’s. Naast het afhalen van gerechten, is er ook de mogelijkheid om in de winkel een hapje te eten.

Ze werken met een kleine kaart die van dag tot dag kan verschillen. Er staan naast diverse pizza’s elke dag in elk geval een of twee salade’s en een nagerecht op het menu. Wil je je laten verrassen, loop dan gewoon binnen. Kijk anders online wat we vandaag koken.

Ze proberen hun verse producten bij lokale boeren in te kopen, en waar mogelijk werken ze samen met kleinschalige producenten van streekproducten.

Geef je een feestje?
Dan verzorgt Buurman en Buurman graag de catering. Of vier je feestje lekker bij Paul en Coen :-).

Eetwinkel Buurman&Buurman is opgericht door Paul en Coen, buurmannen en vrienden van de Erasmusgracht. In een camper op weg naar Bordeaux, kwamen ze vorige zomer op het idee om samen een biologische eetwinkel te beginnen. Want goed eten om af te halen ontbrak nog in het opkomende Bos en Lommer. Naast het afhalen van gerechten, is er ook de mogelijkheid om in de winkel een hapje te eten.

Buurman & Buurman
Het hoekpand bij Paul en Coen in de straat stond al jaren leeg. Ze besloten het te huren en op te knappen. Wat ooit een donkere hoek was, hebben ze inmiddels met behulp van onze vrienden omgetoverd tot een heerlijke plek om te koken voor de hele buurt. Het middelpunt van de eetwinkel is de houtoven voor het bakken van ambachtelijke pizza’s. Naast het afhalen van gerechten, is er ook de mogelijkheid om in de winkel een hapje te eten.

Ze werken met een kleine kaart die van dag tot dag kan verschillen. Er staan naast diverse pizza’s elke dag in elk geval een of twee salade’s en een nagerecht op het menu. Wil je je laten verrassen, loop dan gewoon binnen. Kijk anders online wat we vandaag koken.

Ze proberen hun verse producten bij lokale boeren in te kopen, en waar mogelijk werken ze samen met kleinschalige producenten van streekproducten.

Geef je een feestje?
Dan verzorgt Buurman en Buurman graag de catering. Of vier je feestje lekker bij Paul en Coen :-).