The Uptown Meat Club

1 december 2015

The Uptown Meat Club in de Van Baerlestraat is een vleesrestaurant pur sang. 
Een aanwinst voor liefhebbers van een perfecte hamburger, 
entrecôte of ander stuk eerlijk vlees. Het vlees wordt bereidt in 
een Mibrasa houtskool-grilloven en ze serveren bijgerechten van 
topkwaliteit. Zoals Rozeval aardappeltjes, vers geroosterde 
groenten en pesto van het huis.

De wijnkaart biedt een ruime keuze van heerlijke open wijnen tot specials uit hun ‘private stash’. In 
de open keuken, beneden in het souterrain, staat de grootste Chef’s 
Table ever, die plaats biedt aan groepen tot 20 personen.

Lunch
Diverse sandwiches, Uptown burger en Salades.

Dinner
Van sucade tot Wagyu, van bavette tot Côte de Boeuf.

Exclusieve wijnkaart
Een selectie uit onder andere Spanje, Frankrijk, Italië, Chili en Australië.

The Uptown Meat Club in de Van Baerlestraat is een vleesrestaurant pur sang. 
Een aanwinst voor liefhebbers van een perfecte hamburger, 
entrecôte of ander stuk eerlijk vlees. Het vlees wordt bereidt in 
een Mibrasa houtskool-grilloven en ze serveren bijgerechten van 
topkwaliteit. Zoals Rozeval aardappeltjes, vers geroosterde 
groenten en pesto van het huis.

De wijnkaart biedt een ruime keuze van heerlijke open wijnen tot specials uit hun ‘private stash’. In 
de open keuken, beneden in het souterrain, staat de grootste Chef’s 
Table ever, die plaats biedt aan groepen tot 20 personen.

Lunch
Diverse sandwiches, Uptown burger en Salades.

Dinner
Van sucade tot Wagyu, van bavette tot Côte de Boeuf.

Exclusieve wijnkaart
Een selectie uit onder andere Spanje, Frankrijk, Italië, Chili en Australië.