Utrechtsedwarstafel

7 december 2015

Het concept van restaurant Utrechtsedwarstafel is simpel: Igor koopt dagelijks het meest verse wat het seizoen en de markt te bieden hebben. Laat zich vervolgens door het aanbod inspireren tot een aantal verfijnde gerechten waaruit het menu wordt samengesteld rekening houdend met uw wensen.
Hans stelt voor ieder menu een passend wijnarrangement samen. Iedere gang wordt begeleid door de juiste wijn.
Bij het menu van de Utrechtsedwarstafel heb je de keuze uit begeleiding van zeer goede wijnen in niveau 1 of nóg betere wijn in niveau 2.
En Voila!

 

Het concept van restaurant Utrechtsedwarstafel is simpel: Igor koopt dagelijks het meest verse wat het seizoen en de markt te bieden hebben. Laat zich vervolgens door het aanbod inspireren tot een aantal verfijnde gerechten waaruit het menu wordt samengesteld rekening houdend met uw wensen.
Hans stelt voor ieder menu een passend wijnarrangement samen. Iedere gang wordt begeleid door de juiste wijn.
Bij het menu van de Utrechtsedwarstafel heb je de keuze uit begeleiding van zeer goede wijnen in niveau 1 of nóg betere wijn in niveau 2.
En Voila!