Restaurant Jaspers

1 december 2015

Restaurant Jaspers is de plaats om een avond culinair te genieten. Vanaf iedere plaats in het restaurant kijk je uit op de open keuken waar je Chef-kok Jasper aan het werk ziet. Hij laat je zijn favoriete gerechten proeven. Tim Lenior heeft zich gespecialiseerd in de wijnen.

Het  menu verandert tweewekelijks, en wordt samengesteld uit verse en hoogwaardige producten. Ze serveren een menu van drie gangen dat met tussengerechten en kaasselectie uit te breiden is tot zeven gangen.

Jasper Videler
“Voordat ik aan dit avontuur begon, heb ik al een culinaire reis door Nederland gemaakt. Het begon allemaal bij mijn moeder in de keuken. Mijn eerste leerbedrijf was Restaurant Zuid-Zeeland in Amsterdam. Daar werd mijn enthousiasme volop aangewakkerd. Vervolgens was ik drie jaar werkzaam bij Restaurant La Rive onder leiding van Edwin Kats. Vanuit Amsterdam vertrok ik naar Kruiningen om bij Restaurant Manoir Inter Scaldes te gaan werken.

Na Zeeland reisde ik nog zuidelijker en werkte bij Restaurant Beluga, onder chef-kok Hans van Wolde. Na twee geweldige jaren ben ik chef-kok geworden bij Restaurant Chocolat in Breda. Na dit deel van mijn culinaire reis is Restaurant Jaspers vanaf september 2011 werkelijkheid geworden. De plaats waar al mijn kennis en ervaring samenkomen. Wij hopen u snel in ons restaurant te mogen ontvangen!”

Restaurant Jaspers is de plaats om een avond culinair te genieten. Vanaf iedere plaats in het restaurant kijk je uit op de open keuken waar je Chef-kok Jasper aan het werk ziet. Hij laat je zijn favoriete gerechten proeven. Tim Lenior heeft zich gespecialiseerd in de wijnen.

Het  menu verandert tweewekelijks, en wordt samengesteld uit verse en hoogwaardige producten. Ze serveren een menu van drie gangen dat met tussengerechten en kaasselectie uit te breiden is tot zeven gangen.

Jasper Videler
“Voordat ik aan dit avontuur begon, heb ik al een culinaire reis door Nederland gemaakt. Het begon allemaal bij mijn moeder in de keuken. Mijn eerste leerbedrijf was Restaurant Zuid-Zeeland in Amsterdam. Daar werd mijn enthousiasme volop aangewakkerd. Vervolgens was ik drie jaar werkzaam bij Restaurant La Rive onder leiding van Edwin Kats. Vanuit Amsterdam vertrok ik naar Kruiningen om bij Restaurant Manoir Inter Scaldes te gaan werken.

Na Zeeland reisde ik nog zuidelijker en werkte bij Restaurant Beluga, onder chef-kok Hans van Wolde. Na twee geweldige jaren ben ik chef-kok geworden bij Restaurant Chocolat in Breda. Na dit deel van mijn culinaire reis is Restaurant Jaspers vanaf september 2011 werkelijkheid geworden. De plaats waar al mijn kennis en ervaring samenkomen. Wij hopen u snel in ons restaurant te mogen ontvangen!”