Aan het IJ vind je dit pareltje: MOS Amsterdam! Ze zitten onder het Paleis van Justitie en tegenover de ADAM’s Toren. Interieurdesigner Thijs Murré heeft deze hotspot zeer sfeervol ingericht in de stijl van Parijs en Marrakech.
Je kunt hier heel romantisch eten met je lief. Maar ook met een groep. Bij mooi weer kan je van al het lekkers genieten op hun terras aan het IJ. Ze serveren een vier-, vijf- en zes gangen. De gerechten worden ontzettend mooi opgemaakt. En ook het servies wat gebruikt wordt is zo mooi, het maakt het gerecht nog mooier.
Restaurant Mos in Amsterdam is maandag 12 december 2016 bekroond met een Michelinster, en die hebben ze meer dan verdiend vind ik!
Over MOS Amsterdam
Mos biedt plaats aan ruim 80 personen. Ze zitten schuin onder in een ruimte van 9 meter hoog. Van Hoof is voormalig keukenchef van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen en Van Westerloo was voor het ondernemerschap maître-sommelier van Fitou in Loosdrecht. Eerder werkte hij onder meer bij Het Wapen van Amsterdam in ‘s Gravenland.
Mos Amsterdam heeft een Frans-internationale keuken waar gewerkt wordt met pure en eerlijke ingrediënten en veel seizoen producten.
Keuken MOS Amsterdam
MOS Amsterdam heeft een Frans-internationale keuken waar gewerkt wordt met pure en eerlijke ingrediënten en veel seizoensproducten. De ligging, de unieke ruimte en het geweldige uitzicht over het IJ maken dit dé locatie voor ons nieuwe restaurant.
Het interieur van het restaurant is warm en verdeeld in intieme ruimtes, ingericht met elementen in de stijl van Parijs en Marrakech en heeft een wereldse uitstraling. Daarnaast biedt MOS Amsterdam een uniek terras met uitzicht over het IJ.
De totale beleving is waar het bij MOS Amsterdam om draait. Dit betekent aangename service, fine dining en een feel good sfeer.
Vooraf parkeerplek reserveren
Mocht je nu met de auto komen, zou ik zeker niet doen omdat ze een hele mooie wijnkaart hebben, dan kan je vooraf aangeven. Dan kan je parkeren in de Interparking garage en gebruik maken van het gereduceerde tarief voor de lunch of diner.
Aan het IJ vind je dit pareltje: MOS Amsterdam! Ze zitten onder het Paleis van Justitie en tegenover de ADAM’s Toren. Interieurdesigner Thijs Murré heeft deze hotspot zeer sfeervol ingericht in de stijl van Parijs en Marrakech.
Je kunt hier heel romantisch eten met je lief. Maar ook met een groep. Bij mooi weer kan je van al het lekkers genieten op hun terras aan het IJ. Ze serveren een vier-, vijf- en zes gangen. De gerechten worden ontzettend mooi opgemaakt. En ook het servies wat gebruikt wordt is zo mooi, het maakt het gerecht nog mooier.
Restaurant Mos in Amsterdam is maandag 12 december 2016 bekroond met een Michelinster, en die hebben ze meer dan verdiend vind ik!
Over MOS Amsterdam
Mos biedt plaats aan ruim 80 personen. Ze zitten schuin onder in een ruimte van 9 meter hoog. Van Hoof is voormalig keukenchef van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen en Van Westerloo was voor het ondernemerschap maître-sommelier van Fitou in Loosdrecht. Eerder werkte hij onder meer bij Het Wapen van Amsterdam in ‘s Gravenland.
Mos Amsterdam heeft een Frans-internationale keuken waar gewerkt wordt met pure en eerlijke ingrediënten en veel seizoen producten.
Keuken MOS Amsterdam
MOS Amsterdam heeft een Frans-internationale keuken waar gewerkt wordt met pure en eerlijke ingrediënten en veel seizoensproducten. De ligging, de unieke ruimte en het geweldige uitzicht over het IJ maken dit dé locatie voor ons nieuwe restaurant.
Het interieur van het restaurant is warm en verdeeld in intieme ruimtes, ingericht met elementen in de stijl van Parijs en Marrakech en heeft een wereldse uitstraling. Daarnaast biedt MOS Amsterdam een uniek terras met uitzicht over het IJ.
De totale beleving is waar het bij MOS Amsterdam om draait. Dit betekent aangename service, fine dining en een feel good sfeer.
Vooraf parkeerplek reserveren
Mocht je nu met de auto komen, zou ik zeker niet doen omdat ze een hele mooie wijnkaart hebben, dan kan je vooraf aangeven. Dan kan je parkeren in de Interparking garage en gebruik maken van het gereduceerde tarief voor de lunch of diner.