Het Rijk van de Keizer is een bruisende en creatieve evenementenlocatie aan de rand van Amsterdam verscholen tussen de weilanden.
In de keuken van het Rijk van de Keizer kookt Arjen Wokke met zijn team, stoere eigentijdse gerechten met zoveel mogelijk biologische ingrediënten en seizoensproducten. John Hannema geeft culinair advies en doet art direction. Ze maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen moes- en kruidentuin. Daarnaast worden boeren en telers uit de buurt betrokken bij de dagelijkse aanvoer.
Kookworkshops
Het Rijk van de Keizer wil haar bezoekers graag iets tastbaars meegeven. Een herinnering, een nasmaak of een keukengeheim. Daarom verzorgen ze kookworkshops vanaf 12 personen voor particulieren en bedrijven. Ze stellen ook workshops op maat en op verzoek samen. Denk aan mondvermaakjes (tapas, pintxos, mezzes) toetjes of bonbons maken, streekgroenten, outdoor cooking, de aller-lekkerste (biologische) wijnen proeven, of op de fiets naar de boer.
Eten, koken, feesten, trouwen, vergaderen
Zaalverhuur, thema’s, theater, decor, styling, moestuin, restaurant, Cantina, catering en kookworkshops; het Rijk van de Keizer laat zich niet in één woord omschrijven. Kom langs! De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos…
Het Rijk van de Keizer is een bruisende en creatieve evenementenlocatie aan de rand van Amsterdam verscholen tussen de weilanden.
In de keuken van het Rijk van de Keizer kookt Arjen Wokke met zijn team, stoere eigentijdse gerechten met zoveel mogelijk biologische ingrediënten en seizoensproducten. John Hannema geeft culinair advies en doet art direction. Ze maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen moes- en kruidentuin. Daarnaast worden boeren en telers uit de buurt betrokken bij de dagelijkse aanvoer.
Kookworkshops
Het Rijk van de Keizer wil haar bezoekers graag iets tastbaars meegeven. Een herinnering, een nasmaak of een keukengeheim. Daarom verzorgen ze kookworkshops vanaf 12 personen voor particulieren en bedrijven. Ze stellen ook workshops op maat en op verzoek samen. Denk aan mondvermaakjes (tapas, pintxos, mezzes) toetjes of bonbons maken, streekgroenten, outdoor cooking, de aller-lekkerste (biologische) wijnen proeven, of op de fiets naar de boer.
Eten, koken, feesten, trouwen, vergaderen
Zaalverhuur, thema’s, theater, decor, styling, moestuin, restaurant, Cantina, catering en kookworkshops; het Rijk van de Keizer laat zich niet in één woord omschrijven. Kom langs! De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos…