Frank’s Smoke House

19 januari 2016

Frank’s Smoke House is een ambachtelijke rokerij van vis en vlees. Ze roken wilde Alaska-zalm, vlees van ‘Porc au Grain’-varken, spekmakreel en forel, biologische kip en kalkoen, wild zwijn en nog veel meer. Traditioneel, duurzaam en lekker. En ze hebben talloze niet-gerookte delicatessen. In de zomer van 2017 opende ze het restaurant waar je heerlijk kunt genieten van alle lekkernijen.

Restaurant

Precies tussen hartje stad en Amsterdam Oost, op een paar honderd meter van Het Scheepvaartmuseum, vind je Frank’s Smoke House – Rokerij, Winkel en Restaurant. Een plek waar we je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de watten leggen.

Het restaurant en de foodbar komen voort uit onze ambachtelijke rokerij. Voor foodlovers in Amsterdam en ver daarbuiten al 20 jaar hét adres voor hun culinaire rookwaren en andere delicatessen. Met de foodbar en ons restaurant geven we nu onze liefde voor rook en voor eten nog een extra dimensie. Gastvrij, ontspannen, verfijnd en laagdrempelig. En niet alleen maar gerookt.

De geur van Smoke House- kwaliteit

Als je de winkel binnenstapt, ruik je het meteen: de geur van smeulende hickory. Pal achter de winkel – bijna achter de toonbank – doen ze een groot deel van de productie. Ze werken met kleine, zorgvuldig geselecteerde partijen vis en vlees uit duurzame bronnen. Vrij van antibiotica, hormonen en andere groeibevorderaars. Bij elke stap in het proces – fileren, zouten, drogen, roken, tot en met het portioneren en verpakken – controleren ze de kwaliteit minutieus. Ze produceren volgens strenge normen en voeren regelmatig laboratoriumtests uit. Die kleinschaligheid en continue aandacht plus de combinatie van traditionele en moderne technieken garanderen de superieure kwaliteit van alles wat ze maken.

Producten

Naast gerookte vis hebben ze ook koningskrab-poten en diepgevroren niet-gerookte vis. En ze kunnen alle soorten vis, schaal- en schelpdieren binnen 24 uur bij je thuis bezorgen. Als je bij je bestelling laat weten wanneer je de vis gaat gebruiken, houden ze daar rekening mee bij de keuze van het verpakkingsmateriaal.

Openingstijden winkel Frank’s Smoke House

Maandag 09.00-16.00
Dinsdag-vrijdag 09.00-18.00
Zaterdag 09.00-17.00
Zondag gesloten

Webwinkel

De webwinkel is van Frank is altijd geopend, en alles wat je bestelt bezorgen ze in een speciale verpakking thuis. In heel Nederland en kraakvers, gegarandeerd.

Openingstijden restaurant

Dinsdag – Zaterdag:
Lunch: 11:00 – 15:00
Diner: 18:00 – 22:00

Zondag:
Lunch: 11:00 – 16:00
Diner: Gesloten

Frank’s Smoke House is een ambachtelijke rokerij van vis en vlees. Ze roken wilde Alaska-zalm, vlees van ‘Porc au Grain’-varken, spekmakreel en forel, biologische kip en kalkoen, wild zwijn en nog veel meer. Traditioneel, duurzaam en lekker. En ze hebben talloze niet-gerookte delicatessen. In de zomer van 2017 opende ze het restaurant waar je heerlijk kunt genieten van alle lekkernijen.

Restaurant

Precies tussen hartje stad en Amsterdam Oost, op een paar honderd meter van Het Scheepvaartmuseum, vind je Frank’s Smoke House – Rokerij, Winkel en Restaurant. Een plek waar we je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de watten leggen.

Het restaurant en de foodbar komen voort uit onze ambachtelijke rokerij. Voor foodlovers in Amsterdam en ver daarbuiten al 20 jaar hét adres voor hun culinaire rookwaren en andere delicatessen. Met de foodbar en ons restaurant geven we nu onze liefde voor rook en voor eten nog een extra dimensie. Gastvrij, ontspannen, verfijnd en laagdrempelig. En niet alleen maar gerookt.

De geur van Smoke House- kwaliteit

Als je de winkel binnenstapt, ruik je het meteen: de geur van smeulende hickory. Pal achter de winkel – bijna achter de toonbank – doen ze een groot deel van de productie. Ze werken met kleine, zorgvuldig geselecteerde partijen vis en vlees uit duurzame bronnen. Vrij van antibiotica, hormonen en andere groeibevorderaars. Bij elke stap in het proces – fileren, zouten, drogen, roken, tot en met het portioneren en verpakken – controleren ze de kwaliteit minutieus. Ze produceren volgens strenge normen en voeren regelmatig laboratoriumtests uit. Die kleinschaligheid en continue aandacht plus de combinatie van traditionele en moderne technieken garanderen de superieure kwaliteit van alles wat ze maken.

Producten

Naast gerookte vis hebben ze ook koningskrab-poten en diepgevroren niet-gerookte vis. En ze kunnen alle soorten vis, schaal- en schelpdieren binnen 24 uur bij je thuis bezorgen. Als je bij je bestelling laat weten wanneer je de vis gaat gebruiken, houden ze daar rekening mee bij de keuze van het verpakkingsmateriaal.

Openingstijden winkel Frank’s Smoke House

Maandag 09.00-16.00
Dinsdag-vrijdag 09.00-18.00
Zaterdag 09.00-17.00
Zondag gesloten

Webwinkel

De webwinkel is van Frank is altijd geopend, en alles wat je bestelt bezorgen ze in een speciale verpakking thuis. In heel Nederland en kraakvers, gegarandeerd.

Openingstijden restaurant

Dinsdag – Zaterdag:
Lunch: 11:00 – 15:00
Diner: 18:00 – 22:00

Zondag:
Lunch: 11:00 – 16:00
Diner: Gesloten