Ciel Blue

28 december 2015

Het twee Michelinsterren Ciel Bleu Restaurant onder leiding van Executive Chef Onno Kokmeijer verrast je met culinaire traktaties, een spectaculair uitzicht vanaf de 23e verdieping en elegante service. Met de zes dames van de kookclub heb ik hier vorig jaar gegeten. We waren reuze nieuwsgierig en enthousiast om te gaan eten bij dit twee sterrenrestaurant. We wilde natuurlijk alles weten over de ingrediënten en de bereiding van de gerechten. Dit werd uitgebreid uitgelegd en ze vonden het volgens mij ook wel erg leuk. Ook over de wijnen werd door de sommelier veel verteld. Alle gerechtjes waren absoluut voortreffelijk zowel qua smaak als de opmaak. We werden er stil van, en dit gebeurt niet vaak kan ik je zeggen ;-). Om dit niveau te halen moeten we nog heel veel oefenen tijdens onze kookclub avonden. We hebben genoten!

Ciel Blue
Dit restaurant, op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, is in vele opzichten een unieke bestemming. Het spectaculaire uitzicht over Amsterdam biedt de perfecte gelegenheid de stad vanuit een andere hoek te bekijken. Vergeet even alles om je heen en laat je door de chef verrassen met zijn creaties en buitengewone wijnen. De wensen van internationale gasten vormen de basis van Chef Onno Kokmeijers met twee Michelinsterren bekroonde keuken. Hij is constant op zoek naar de beste ingrediënten en bereidingswijzen.
Sommelier Noël Vanwittenbergh overtuigt je met zijn wijnkennis en verrast met de meest speciale en exclusieve wijnen op de bekroonde wijnkaart. Het team van Ciel Bleu overtreft graag je verwachtingen, niet alleen met de gerechten maar ook de service. Oog voor detail is daarbij een belangrijk punt. Het restaurantteam onder leiding van Maître Pasquinel Kolk, werkt perfect samen en iedereen straalt plezier uit in wat ze doen. De gedreven brigade zorgt dat het je aan niets ontbreekt. De service is alles behalve formeel en de interactie met de gasten is luchtig en levendig. Het team richt zich op het verrassen van de gasten met persoonlijkheid, betrokkenheid en expertise.

Het twee Michelinsterren Ciel Bleu Restaurant onder leiding van Executive Chef Onno Kokmeijer verrast je met culinaire traktaties, een spectaculair uitzicht vanaf de 23e verdieping en elegante service. Met de zes dames van de kookclub heb ik hier vorig jaar gegeten. We waren reuze nieuwsgierig en enthousiast om te gaan eten bij dit twee sterrenrestaurant. We wilde natuurlijk alles weten over de ingrediënten en de bereiding van de gerechten. Dit werd uitgebreid uitgelegd en ze vonden het volgens mij ook wel erg leuk. Ook over de wijnen werd door de sommelier veel verteld. Alle gerechtjes waren absoluut voortreffelijk zowel qua smaak als de opmaak. We werden er stil van, en dit gebeurt niet vaak kan ik je zeggen ;-). Om dit niveau te halen moeten we nog heel veel oefenen tijdens onze kookclub avonden. We hebben genoten!

Ciel Blue
Dit restaurant, op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, is in vele opzichten een unieke bestemming. Het spectaculaire uitzicht over Amsterdam biedt de perfecte gelegenheid de stad vanuit een andere hoek te bekijken. Vergeet even alles om je heen en laat je door de chef verrassen met zijn creaties en buitengewone wijnen. De wensen van internationale gasten vormen de basis van Chef Onno Kokmeijers met twee Michelinsterren bekroonde keuken. Hij is constant op zoek naar de beste ingrediënten en bereidingswijzen.
Sommelier Noël Vanwittenbergh overtuigt je met zijn wijnkennis en verrast met de meest speciale en exclusieve wijnen op de bekroonde wijnkaart. Het team van Ciel Bleu overtreft graag je verwachtingen, niet alleen met de gerechten maar ook de service. Oog voor detail is daarbij een belangrijk punt. Het restaurantteam onder leiding van Maître Pasquinel Kolk, werkt perfect samen en iedereen straalt plezier uit in wat ze doen. De gedreven brigade zorgt dat het je aan niets ontbreekt. De service is alles behalve formeel en de interactie met de gasten is luchtig en levendig. Het team richt zich op het verrassen van de gasten met persoonlijkheid, betrokkenheid en expertise.