Beulings

3 december 2015

Aan de voet van de negen straatjes ligt de Beulingstraat. Op deze uitzonderlijk rustige plek in hartje Amsterdam hebben Bas Bont en Lisja Hu in 2008 restaurant Beulings geopend.

Beulings heeft in zijn korte bestaan al een goede reputatie opgebouwd. De geschiedenis van Beulings gaat terug tot ver voor de opening en kent vele jaren liefdevolle ervaring in het vak. Ervaring deden ze op in verschillende gerenommeerde restaurants in en rondom Amsterdam, zoals La Rive, Het Tuynhuys, Segugio en ook VanVlaanderen, waar ze elkaar in 2000 leerden kennen. Hun visie op gastronomie is in de loop der tijd verdiept en verfijnd en heeft uiteindelijk vorm gekregen in hun eigen restaurant.

Beulings bouwt geïnspireerd verder op deze basis met een eenvoudige aanpak: ze proberen het beste uit de seizoensproducten te halen. Alles wat ze serveren is met zorg bereid en wel overwogen geselecteerd.

Dagelijks maken ze een klein aantal gerechten, een proeverij van 5 hartige gangen en daarna eventueel kaas en/ of een dessert. Zo heb je de kans alles te proeven die ze hebben gemaakt en hoeft je verder niet meer te kiezen. Heerlijk concept!

Aan de voet van de negen straatjes ligt de Beulingstraat. Op deze uitzonderlijk rustige plek in hartje Amsterdam hebben Bas Bont en Lisja Hu in 2008 restaurant Beulings geopend.

Beulings heeft in zijn korte bestaan al een goede reputatie opgebouwd. De geschiedenis van Beulings gaat terug tot ver voor de opening en kent vele jaren liefdevolle ervaring in het vak. Ervaring deden ze op in verschillende gerenommeerde restaurants in en rondom Amsterdam, zoals La Rive, Het Tuynhuys, Segugio en ook VanVlaanderen, waar ze elkaar in 2000 leerden kennen. Hun visie op gastronomie is in de loop der tijd verdiept en verfijnd en heeft uiteindelijk vorm gekregen in hun eigen restaurant.

Beulings bouwt geïnspireerd verder op deze basis met een eenvoudige aanpak: ze proberen het beste uit de seizoensproducten te halen. Alles wat ze serveren is met zorg bereid en wel overwogen geselecteerd.

Dagelijks maken ze een klein aantal gerechten, een proeverij van 5 hartige gangen en daarna eventueel kaas en/ of een dessert. Zo heb je de kans alles te proeven die ze hebben gemaakt en hoeft je verder niet meer te kiezen. Heerlijk concept!