In december 2015 heb ik bij The Seafood Bar gegeten met mijn oma, en wat hebben we genoten zeg! Vooraf hadden we de Plateau ‘Seafood Bar’ met heerlijke palingfilet, Hollandse garnalen, huissalade en twee soorten gerookte zalm. En daarna de grote favoriet van mijn oma ‘Mosselen’! De op Franse wijze klaargemaakt mosselen, gekookt in witte wijn met knoflook en room, waren top.
The Seafood Bar is een hedendaags concept dat staat voor casual dining in een ongedwongen sfeer waar je de hele dag door gewoon binnen kunt lopen, je keuze maakt uit de voortreffelijke gerechten die ze je te bieden heeft, een wijntje neemt en relaxt achteroverleunend geniet van het goede van de zee.
Ze werken uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, Fair Trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de produkten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Ook de voortreffelijke wijnen zijn met zorg uitgekozen en laten zich bij uitstek combineren met visgerechten, schaal- en schelpdieren.
The Seafood Bar is een concept van Fons de Visscher. Door zijn liefde voor vis, het bourgondische leven en een goed glas wijn te combineren met de dagelijkse arbeid is een ambiance ontstaan van ambachtelijkheid, authenticiteit en ongedwongen gezelligheid.
Locaties
– Locatie Centrum
– Locatie Zuid
– Locatie De Pijp
In december 2015 heb ik bij The Seafood Bar gegeten met mijn oma, en wat hebben we genoten zeg! Vooraf hadden we de Plateau ‘Seafood Bar’ met heerlijke palingfilet, Hollandse garnalen, huissalade en twee soorten gerookte zalm. En daarna de grote favoriet van mijn oma ‘Mosselen’! De op Franse wijze klaargemaakt mosselen, gekookt in witte wijn met knoflook en room, waren top.
The Seafood Bar is een hedendaags concept dat staat voor casual dining in een ongedwongen sfeer waar je de hele dag door gewoon binnen kunt lopen, je keuze maakt uit de voortreffelijke gerechten die ze je te bieden heeft, een wijntje neemt en relaxt achteroverleunend geniet van het goede van de zee.
Ze werken uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, Fair Trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de produkten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Ook de voortreffelijke wijnen zijn met zorg uitgekozen en laten zich bij uitstek combineren met visgerechten, schaal- en schelpdieren.
The Seafood Bar is een concept van Fons de Visscher. Door zijn liefde voor vis, het bourgondische leven en een goed glas wijn te combineren met de dagelijkse arbeid is een ambiance ontstaan van ambachtelijkheid, authenticiteit en ongedwongen gezelligheid.
Locaties
– Locatie Centrum
– Locatie Zuid
– Locatie De Pijp