Fa. Speijkervet

29 november 2015

** Op deze plek zit nu Partisan Amsterdam **
Meer info volgt.
https://www.facebook.com/partisanamsterdam/ 

Vanaf zondag 13 november 2016 tot begin maart 2017 gaan ze bij Speijkervet bouwen aan een frisse, nieuwe start. Onder een nieuwe naam en met een andere inrichting zullen ze in het voorjaar van volgend jaar weer open gaan. Volg ze op Instagram of Facebook de komende maanden de voortgang.

Amsterdam heeft er een nieuwe hotspot bij. Met Fa. Speijkervet introduceren de broers Matthias en Lennard van der Nagel, bekend van Fa. Pekelhaaring, het eerste restaurant in Amsterdam waar de pannen de hele dag op het vuur staan en de ovens voortdurend op temperatuur zijn.

Over Fa. Speijkervet

Fa. Speijkervet haalt die liefde voor koken terug en laat zich inspireren door (vergeten) gerechten en bereidingswijzen uit de Noord-Europese keuken. De koks gaan respectvol en (bio)logisch te werk. Een mooi voorbeeld daarvan; Speijkervet zal een van de weinige restaurants in Amsterdam zijn die het ‘kop tot staart’ principe toepast. Alle delen van het beest worden verwerkt in gerechten, er wordt niks weggegooid of niet gebruikt. Voor de liefhebbers is dat goed nieuws: op de dagkaart van Fa. Speijkervet zullen regelmatig gerechten met orgaanvlees voor komen (o.a. de onvervalste Engelse kidney pie!), vleeswaren worden vers gesneden, worsten zelf gedraaid.

** Op deze plek zit nu Partisan Amsterdam **
Meer info volgt.
https://www.facebook.com/partisanamsterdam/ 

Vanaf zondag 13 november 2016 tot begin maart 2017 gaan ze bij Speijkervet bouwen aan een frisse, nieuwe start. Onder een nieuwe naam en met een andere inrichting zullen ze in het voorjaar van volgend jaar weer open gaan. Volg ze op Instagram of Facebook de komende maanden de voortgang.

Amsterdam heeft er een nieuwe hotspot bij. Met Fa. Speijkervet introduceren de broers Matthias en Lennard van der Nagel, bekend van Fa. Pekelhaaring, het eerste restaurant in Amsterdam waar de pannen de hele dag op het vuur staan en de ovens voortdurend op temperatuur zijn.

Over Fa. Speijkervet

Fa. Speijkervet haalt die liefde voor koken terug en laat zich inspireren door (vergeten) gerechten en bereidingswijzen uit de Noord-Europese keuken. De koks gaan respectvol en (bio)logisch te werk. Een mooi voorbeeld daarvan; Speijkervet zal een van de weinige restaurants in Amsterdam zijn die het ‘kop tot staart’ principe toepast. Alle delen van het beest worden verwerkt in gerechten, er wordt niks weggegooid of niet gebruikt. Voor de liefhebbers is dat goed nieuws: op de dagkaart van Fa. Speijkervet zullen regelmatig gerechten met orgaanvlees voor komen (o.a. de onvervalste Engelse kidney pie!), vleeswaren worden vers gesneden, worsten zelf gedraaid.