Disclamer Mel Knows

Hoewel Mel Knows met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en wordt onderhouden, kan aan de inhoud deze website geen rechten worden ontleend of aanspraak gemaakt worden op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Mel Knows behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de website te verwijderen, te wijzigen, te actualiseren of aan te vullen. Deze website bevat links naar externe websites. Mel Knows is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Deze sites kennen een eigen disclaimer, waarnaar we bij deze verwijzen. Ook aanvaard Mel Knows geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die door het gebruik van deze externe websites kan ontstaan.

Beeldmateriaal
Op Mel Knows staan eigen beeldmaterialen, maar ook die van derden. Mocht je als derde zien dat er op deze website beeldmateriaal van jouw is gebruikt en je hebt hier bezwaar tegen, dan verzoek ik je contact op te nemen met Mel Knows via het e-mailadres info@MelKnows.nl. Het beeldmateriaal wordt dan direct verwijdert.

Copyrights
Mel Knows vindt het natuurlijk leuk als je inhoud van deze website deelt, maar we vragen je hier wel zorgvuldig mee om te gaan. Dit geldt in het bijzonder voor beeldmateriaal van derden die gebruikt wordt op deze website.

Onjuistheden
Mel Knows stelt het op prijs als onjuistheden op de site worden gemeld. Ook tips, verbeteringen en vragen kan je doorgeven via het e-mailadres info@MelKnows.nl.