Vorige week heb ik bij Brut de Mer gegeten, en wat was het lekker zeg WAUWIE! Alle gerechten waren super, maar mijn absolute favoriet waren de scheermesjes! Als je er gaat eten en je houdt van een mooie witte wijn die prefect bij deze gerechten past dan kan ik je de Viognier van het huis Gayda aanraden die op de kaart staat. Hmmmmmmm!!
Bij Brut de Mer op het Gerard Douplein hebben ze heerlijke wisselende gerechten maar ook een aantal vaste gerechten. Zo hebben ze een Bisque van Kreeft die zeer vol van smaak is, Tartufo di mare, ook wel bekend als de truffels van de zee, een American-style lobster roll en voor de vleesliefhebber is er een Steak tartare met vlees van Alain Bernard. Naast een uitgebreide wijnkaart hebben ze ook verschillende Champagnes.
Voor de één zijn ze een oesterbar, voor de ander een visrestaurant of visbar. Iedereen beleeft Brut de Mer op zijn manier. Ze staan voor pure kwaliteit met dagelijkse verse levering uit Zeeland. Hun vaste oesterman maakt je wegwijs in de verschillende soorten en kan naar wens een bijpassende wijn adviseren. De wijnkaart is al verschillende malen geroemd en heeft een uitgebreide keuze.
Openingstijden
Maandag t/m donderdag vanaf 16.00 uur
Vrijdag t/m zondag vanaf 13.00 uur
Het is mogelijk om voor de vrijdag en zaterdag te reserveren via 020 – 471 40 99.
Vorige week heb ik bij Brut de Mer gegeten, en wat was het lekker zeg WAUWIE! Alle gerechten waren super, maar mijn absolute favoriet waren de scheermesjes! Als je er gaat eten en je houdt van een mooie witte wijn die prefect bij deze gerechten past dan kan ik je de Viognier van het huis Gayda aanraden die op de kaart staat. Hmmmmmmm!!
Bij Brut de Mer op het Gerard Douplein hebben ze heerlijke wisselende gerechten maar ook een aantal vaste gerechten. Zo hebben ze een Bisque van Kreeft die zeer vol van smaak is, Tartufo di mare, ook wel bekend als de truffels van de zee, een American-style lobster roll en voor de vleesliefhebber is er een Steak tartare met vlees van Alain Bernard. Naast een uitgebreide wijnkaart hebben ze ook verschillende Champagnes.
Voor de één zijn ze een oesterbar, voor de ander een visrestaurant of visbar. Iedereen beleeft Brut de Mer op zijn manier. Ze staan voor pure kwaliteit met dagelijkse verse levering uit Zeeland. Hun vaste oesterman maakt je wegwijs in de verschillende soorten en kan naar wens een bijpassende wijn adviseren. De wijnkaart is al verschillende malen geroemd en heeft een uitgebreide keuze.
Openingstijden
Maandag t/m donderdag vanaf 16.00 uur
Vrijdag t/m zondag vanaf 13.00 uur
Het is mogelijk om voor de vrijdag en zaterdag te reserveren via 020 – 471 40 99.