Bos & Lobster

23 februari 2016

**deze hotspot heet nu: De Biergrill **
Meer info volgt.
https://www.facebook.com/debiergrill/

Eindelijk! Bos & Lobster stond al een tijdje op mijn lijstje en op Valentijnsdag heb ik hier samen met een vriendinnetje, die ook al lang stond te popelen om hier te eten, gegeten. Omdat het Valentijnsdag was hadden ze in plaats van de vaste menukaart een fantastisch menu samengesteld. We begonnen de avond met een glas Cava en een oesters uit de Waddenzee, gevolgd door de Tonijn Tataki met wasabi, soja en sesam. Overdag hadden we al foto’s op Facebook gezien van dit gerecht en het was nog lekkerder dan dat het eruit zag. Als hoofdgerecht kregen we een halve Lobster met klassiek garnituur met een moderne twist geserveerd. Gelukkig hadden we nog een plekje over voor het heerlijke toetje, de Coconut Surprise. We kwamen helemaal happy en in love op Bos & Lobster naar buiten, zo heerlijk was het. We gaan snel weer terug om de menukaart uit te proberen!

Bos&Lobster Oesters

Bos&Lobster ~ Oesters

Bos&Lobster Tonijn

Bos&Lobster ~ Tonijn

Bos&Lobster Lobster

Bos&Lobster ~ Lobster

Bos&Lobster Coconut Suprise

Bos&Lobster ~ Coconut Suprise

Bos & Lobster heeft op 9 december 2015 haar deuren op de Bos en Lommerweg in Amsterdam West geopend. Kreeft, kreeft en nog eens kreeft en natuurlijk ook andere vissoorten. Op de kaart bij Bos & Lobster staan ook de kreeften bitterballen en de garnalenkroketjes van Holtkamp, Vitello Truffel en een Bisque van kreeftensoep. Een vreemde eend op de kaart is de The Bos burger gemaakt van Black Angus beef maar wel zo handig als je met iemand gaat eten die niet van vis houdt. Heerlijk ik kan niet wachten om er heen te gaan!

Openingstijden
Di – Zo vanaf 17:00 uur
En het weekend open tot 03:00 om lekker te borrelen!

**deze hotspot heet nu: De Biergrill **
Meer info volgt.
https://www.facebook.com/debiergrill/

Eindelijk! Bos & Lobster stond al een tijdje op mijn lijstje en op Valentijnsdag heb ik hier samen met een vriendinnetje, die ook al lang stond te popelen om hier te eten, gegeten. Omdat het Valentijnsdag was hadden ze in plaats van de vaste menukaart een fantastisch menu samengesteld. We begonnen de avond met een glas Cava en een oesters uit de Waddenzee, gevolgd door de Tonijn Tataki met wasabi, soja en sesam. Overdag hadden we al foto’s op Facebook gezien van dit gerecht en het was nog lekkerder dan dat het eruit zag. Als hoofdgerecht kregen we een halve Lobster met klassiek garnituur met een moderne twist geserveerd. Gelukkig hadden we nog een plekje over voor het heerlijke toetje, de Coconut Surprise. We kwamen helemaal happy en in love op Bos & Lobster naar buiten, zo heerlijk was het. We gaan snel weer terug om de menukaart uit te proberen!

Bos&Lobster Oesters

Bos&Lobster ~ Oesters

Bos&Lobster Tonijn

Bos&Lobster ~ Tonijn

Bos&Lobster Lobster

Bos&Lobster ~ Lobster

Bos&Lobster Coconut Suprise

Bos&Lobster ~ Coconut Suprise

Bos & Lobster heeft op 9 december 2015 haar deuren op de Bos en Lommerweg in Amsterdam West geopend. Kreeft, kreeft en nog eens kreeft en natuurlijk ook andere vissoorten. Op de kaart bij Bos & Lobster staan ook de kreeften bitterballen en de garnalenkroketjes van Holtkamp, Vitello Truffel en een Bisque van kreeftensoep. Een vreemde eend op de kaart is de The Bos burger gemaakt van Black Angus beef maar wel zo handig als je met iemand gaat eten die niet van vis houdt. Heerlijk ik kan niet wachten om er heen te gaan!

Openingstijden
Di – Zo vanaf 17:00 uur
En het weekend open tot 03:00 om lekker te borrelen!